Libanesisk biffgryte smaker mye, men er ikke spesielt sterk, hvis du ikke tilsetter ekstra chili.
500 g storfestrimler
2 løk i strimler
1 grønn paprika
1 dl vann
Marinade til libanesisk biffgryte:
1 ss ketsjup
1 ss tomatpuré
1/2 dl olivenolje
1 ss frisk revet ingefær
2 ss sitronsaft
2 fedd finhakket hvitløk
1 finhakket grønn chili, eller mer om du vil
1/4 ts pepper
Bland alle ingrediensene og la kjøttet marinere, minimum 1 time, men gjerne til neste dag. Fres kjøttblandingen sammen med løken i en stekepanne. Tilsett paprika og vann og la det koke i 5 min. Server libanesisk biffgryte med ris eller couscous.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.