Libanesisk kylling i pitabrød er en lettvinn hverdagsrett. Du kan gjerne legge kyllingen i marinade kvelden før den skal serveres, men det er ikke nødvendig for et godt resultat.
Yogurtdressing (Labneh)
1 ss tørket mynte
1 finhakket fedd hvitløk
2 dl yoghurt
1 ss olivenolje
1/4 ts paprikapulver
Salt
Bland alle ingrediensene og la blandingen stå kaldt i min. 1 time, så smakene får satt seg.
3 kyllingfileter, helst lårfilet i strimler.
Marinade:
1 ss ketsjup
1 ss tomatpurè
1/2 dl olivenolje
1 ss frisk revet ingefær
2 ss sitronsaft
2 fedd finhakket hvitløk
1/4 ts pepper
Bland alle ingrediensene og la kjøttet marinere, minimum 1 time, men gjerne til neste dag. Brun kjøttet i en stekepanne før du legger det i pitabrød, sammen med salat og yogurtdressingen.
Du finner oppskrift på flotte pitabrød her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.