Libanesisk kylling i pitabrød

Libanesisk kylling i pitabrød er en lettvinn hverdagsrett. Du kan gjerne legge kyllingen i marinade kvelden før den skal serveres, men det er ikke nødvendig for et godt resultat.


Yogurtdressing (Labneh)

1 ss tørket mynte

1 finhakket fedd hvitløk

2 dl yoghurt

1 ss olivenolje

1/4 ts paprikapulver

Salt

Bland alle ingrediensene og la blandingen stå kaldt i min. 1 time, så smakene får satt seg.

Libanesisk kylling i pitabrød
Libanesisk kylling i pitabrød

3 kyllingfileter, helst lårfilet i strimler.

Marinade:

1 ss ketsjup

1 ss tomatpurè

1/2 dl olivenolje

1 ss frisk revet ingefær

2 ss sitronsaft

2 fedd finhakket hvitløk

1/4 ts pepper

Bland alle ingrediensene og la kjøttet marinere, minimum 1 time, men gjerne til neste dag. Brun kjøttet i en stekepanne før du legger det i pitabrød, sammen med salat og yogurtdressingen.

Du finner oppskrift på flotte pitabrød her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese