Libanesiske biffstrimler i pita med yoghurtsaus er en lettvinn hverdagsrett som de fleste vil like. Du kan gjerne kjøpe ferdige biffstrimler, eller om du foretrekker lam, kan du bruke det.
Yogurtdressing (Labneh):
1 ss tørket mynte
1 finhakket fedd hvitløk
2 dl yoghurt
1 ss olivenolje
1/4 ts paprikapulver
Salt
Kjøttet:
500 g storfestrimler
Marinaden:
1 ss ketsjup
1 ss tomatpurè
1/2 dl olivenolje
1 ss frisk revet ingefær
2 ss sitronsaft
2 fedd finhakket hvitløk
1/4 ts pepper
Bland alle ingrediensene og la kjøttet marinere, minimum 1 time, men gjerne til neste dag. Fres blandingen i en stekepanne. Legg den i nyvarmet pitabrød med litt frisk salat og yogurtdressingen.

Du finner flere velsmakende, lettvinne og spennende retter fra Libanon her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.