Liechtenstein har et mangfoldig kjøkken, som er påvirket av mat fra landene rundt, spesielt Sveits og Østerrike. De er også påvirket av annen sentraleuropeisk mat. Ost og suppe er mye brukt og de mest brukte grønnsakene er poteter og kål. Melkeprodukter er veldig vanlig og av kjøtt brukes mest storfe, kylling og svin. De spiser vanligvis tre måltider om dagen, og de er ofte formelle.
- Grillet hvit asparges i parmaskinke med hollandaisesaus
- Hafalaab
- Helstekt kalvefilet med røstipoteter og blåskimmelsaus
- Hjemmelagd müsli
- Hjemmelaget pasta
- Hjemmelaget pølse med rødkål
- Kalvegryte
- Kremet gratinert løksuppe
- Rösti (røsti)
- Snitsel med pommes noisettes og kaperssmør
- Spicy, tomatisert laksesuppe
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.