Malaysias mattradisjoner er mangfoldige og er påvirket av Kina, India og Sør-Øst-Asia. Jeg synes maten fra Malaysia har noen av de beste smakskombinasjonene i verden. Noe av de mest kjente rettene er rendang, som er langtidskokt kjøtt, nasi goreng, som er stekt ris og satay, som er grillspyd.
- Ananas med kokosis og karamellsaus
- Asiatisk chimichurri
- Asiatisk kyllingform
- Biff rendang
- En rask wok fra Sørøst-Asia
- Fersk tunfiskbiff
- Fried rice
- Fried rice med påleggsrester
- Friterte plantanas
- Gul fiskecurry
- Hainanesisk kyllingris
- Hot kyllingsalat
- Indrefilet med asiatisk chimichurri
- Kald saus som i Østen
- Karamellsaus med peanøtter
- Kokosis
- Kokosis med vanilje
- Kokoskylling
- Kokoslaks
- Kylling med mangosalsa og tortilla
- Kylling med salat og peanøttsaus
- Kylling- og paprikawok
- Kyllingsatay
- Laks og nudler som i Østen
- Laks som i Østen
- Laksa – en kjapp en
- Laksa med nudler
- Østers med smak av Østen
- Peanøttsaus til mat fra Sør-Øst Asia
- Pepperkrabbe
- Red curry fiskesuppe
- Rekecocktail med smak av Østen
- Salat med kylling og peanøttsaus
- Sønnen i husets sataykylling
- Tunfisk med avokado
- Tunfisk med nudler og peanøttsaus
- Tunfisk med smak av Østen
- Tunfisk som i Østen