Mammas waldorfsalat

Mammas waldorfsalat passer godt til mye forskjellig, f.eks. kokt skinke, kalkun, kylling roasbeef og grillmat. Waldorfsalat kommer opprinnelig fra USA, men brukes over store deler av den vestlige og engelskspråklige verden.

2 epler i terninger

2 ananasringer i små biter

1 dl valnøttkjerner, grovhakket

2 stilker stangselleri i små terninger

100 g hodekål i fine strimler

100 g blå druer, delt i to og ev. stein tatt ut

Dressing:

1 dl majones

1 dl fløte, pisket til krem

4 ts sitronsaft

2 ts sukker

Bland ingrediensene til dressingen og bland den forsiktig med resten av ingrediensene. Mammas waldorfsalat pyntes med druer og valnøtter.

Mammas waldorfsalat
Mammas waldorfsalat

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese