Mammas waldorfsalat passer godt til mye forskjellig, f.eks. kokt skinke, kalkun, kylling roasbeef og grillmat. Waldorfsalat kommer opprinnelig fra USA, men brukes over store deler av den vestlige og engelskspråklige verden.
2 epler i terninger
2 ananasringer i små biter
1 dl valnøttkjerner, grovhakket
2 stilker stangselleri i små terninger
100 g hodekål i fine strimler
100 g blå druer, delt i to og ev. stein tatt ut
Dressing:
1 dl majones
1 dl fløte, pisket til krem
4 ts sitronsaft
2 ts sukker
Bland ingrediensene til dressingen og bland den forsiktig med resten av ingrediensene. Mammas waldorfsalat pyntes med druer og valnøtter.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.