Mangokarrisild

Mangokarrisild er inspirert av smaker fra landene rundt den persiske gulfen og den er lett å like for nybegynnere i sildens vidunderlige verden.

4 kryddersildfileter

1/2 beger creme fraiche

1 dl majones

1 ss karri

2 ss mangoeddik

Pepper

Granateple

 

Vann ut fisken, som det står på pakken. Når den smaker passe salt, deles den i gaffelstore biter. Bland creme fraiche, majones, karri og mangoeddik og smak til med pepper. Rør inn silden og hell over i et hyggelig glass eller serveringsbolle.

La mangokarrisild stå i kjøleskapet i 2 døgn før du spiser av den. Dryss over granateplekjerner, rett før servering.

 

Du finner flere sildeoppskrifter her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese