Mangolassi

Mangolassi drikkes i India og Pakistan og kan varieres med forskjellige typer krydder, som for eksempel ingefær, kanel, muskat, chili, spisskummen, koriander eller salt. Jeg har laget den med helt naturlige smaker, men det er en enkel sak å variere den, om du ønsker. Siden den inneholder kefir eller kulturmelk, smaker den ekstra godt etter et hot måltid. Om du vil bruke frosne mangoterninger, passer det med 300 g i denne oppskriften.

2 modne mango i terninger

4 ts sukker (kan sløyfes)

2 dl appelsinjuice

2 dl kefir eller kulturmelk

Isbiter

Bland alt utenom isbitene i en beholder med høye kanter og kjør med stavmikser til en jevn drikk. Server i glass med isbiter.

 

Mangolassi
Mangolassi

 

Du finner flere spennende oppskrifter på drikke, både med og uten alkohol HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese