Mangopudding er en vanlig dessert i Sør-Øst-Asia og faller i smak hos de fleste. Det er viktig å bruke søt og moden mango. Oppskriften er passe til 6 personer.
1 boks mangopuré (850 g)
1 boks kondensert melk (397 g)
4 ark gelatin
Vann
Mangoterninger og kondensert melk til servering
Legg gelatinarkene i kaldt vann i en bolle og sett til side
Rør sammen mangopuré og kondensert melk, kok opp ca. 1/2 dl vann, klem det kalde vannet ut av gelatinplatene og rør dem ut i det kokende vannet. Hell gelatinen over i mangoblandingen mens du rører godt. Hell mangopuddingen over i serveringsglass og sett kaldt i min. 2 timer
Før servering heller du over litt kondensert melk og mangobiter. Pynt gjerne med et mynteblad.

Du finner mange spennende dessertoppskrifter fra fjern og nær her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.