Mannen i husets kirsebærsaus

Mannen i husets kirsebærsaus

Mannen i husets kirsebærsaus smaker godt til riskrem, is, mandelkjernepudding og flere andre desserter. Sausen kan brukes nåde lunken og kald.

1 dl solbærsirup

7 dl kirsebærsaft

1 kanelbark

1 stjerneanis

Noen dråper vaniljeekstrakt

300 gram frosne kirsebær uten steiner

1 ss potetmel

2 ss vann

Kok opp kirsebærsaft, solbærsirup, kanelbark, stjerneanis og vaniljeekstrakt.

Rør sammen en jevning av potetmel og vann og hell det over sausen i en tynn stråle mens du rører, avkjøl og server.

Mannen i husets kirsebærsaus
Mannen i husets kirsebærsaus

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese