Marinert ost

Marinert ost

Marinert ost passer godt i salater og på tapasbordet. Jeg startet å lage den, da Tine sluttet å lage en tilsvarende, for noen år siden. Jeg har ofte tatt den med meg til jobben, som et populært tilbehør til salaten i lunsjen og marinaden kan brukes som dressing til de som ønsker det. Det smaker aller best om du bruker en vellagret gulost, eller Jarlsberg, men du kan bruke den gulosten du liker best.

500 g gulost i terninger

1 glass god oliven

1 glass marinerte, soltørka tomater

3 dl olivenolje

1 glass marinerte hvitløksfedd

1 ts pepper

3 dl rapsolje

1 finhakket chili

1 pose Knorr dressingmix (det finnes flere varianter og jeg liker å variere)

Rør alt godt sammen og bland inn gulost, delt i terninger. Marinert ost kan brukes med en gang, men blir best om den får trekke til seg smaker i et døgn eller to.

Marinert ost
Marinert ost

 

Om du ønsker deg flere tips til tapasretter, finner du mye spennende og godt her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese