Meksikansk form med kylling

Meksikansk form med kylling er en ide sønnen min fikk og den er godt likt av både små og store. Den smaker best med lårfiler, som er saftigere enn kylligbryst.

4 kyllingfileter i strimler

2 rødløk i strimler

Litt olje til steking

2 finhakkede hvitløksfedd

2 ts malt koriander

4 ss tacokrydder

3 ts chilikrydder

2 ts spisskummen

2 bokser tomatbønner

Ris til 4 pers.

2 strimlede paprika

200 g reven ost

Stek kyllingfiletstrimler og rødløk i litt olje. Tilsett hvitløk, koriander, chilikrydder, cummin, tomatbønner og tacokrydder. Kok ris etter anvisning på pakken. Bland paprika og risen inn i kyllingsausen.

Hell blandingen over i en ildfast form. Strø over reven ost og gratiner i ovnen på 200 grader, til osten er gyllen.

Server meksikansk form med en god salat eller salsa og gjerne med guacamole, som du finner oppskrift på her, eller rømme.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese