Min aller beste couscous inneholder masse godsaker og passer til både kjøtt og fiskeretter. Den kan også brukes som en av rettene til meze, som er det østlige og sørlige Middelhavets svar på tapas.
Couscous:
2,5 dl couscous
1 ss olivenolje
1 ss kyllingfond, ev. grønnsaksfond
3 dl vann
1 neve rosiner
1 pk pistasjnøtter (ev. pinjekjerner)
2 vårløk i strimler
1 ss finhakket mynte
2 ss finhakket koriander
1 ss finhakket bladpersille
Fres couscousen i litt olje, hell på vann og fond og kok opp. Rør rundt og la det stå i ro til vannet har trukket inn. Rør inn resten av ingrediensene og server mens det fortsatt er varmt.
Du finner masse spennende retter med couscous her og matretter fra hele verden her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.