Min beste oppskrift med fiskepudding er en favoritt hos oss. Den er mye mer spennende, med røkt ørret i små terninger og skalldyr i tillegg til puddingen. Det er viktig at retten gis et lite oppkok og ikke får stå og koke etter at skalldyrene er tilsatt, for da får de samme konsistens som strikk.
2 ss smør
2 ts karri
4 dl melk
2 ss mel
1 liten pose frosne grønnsaker
100 g laksefilet
100 g fløtepudding
1 neve finhakket gressløk
100 g ferske reker
50 g krepsehaler
1 glass ørretrogn
1 pk røkt ørret
Litt frisk dill
Smelt smøret, rør inn karri og mel. Spe med melken, mens du rører. La det koke et par minutter, før du smaker til med salt og pepper. Tilsett frosne grønnsaker, for eksempel erter og gulrøtter. Tilsett laksefilet i terninger og fløtepudding og la alt bli gjennomvarmt. Rett før servering, tilsettes litt gressløk, ferske reker og krepsehaler.
Server med kokte poteter og agurksalat, som du finner oppskrift på her og pynt med ørretrogn og dill.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.