Minas granola

Minas granola (en slags müsli) kan brukes til mye forskjellig, både med melk på og som dryss over yoghurt, iskrem eller andre desserter. Det er ikke satt noen mål på denne oppskriften, siden den er litt etter eget ønske og smak.

Mandler

Valnøtter

Chiafrø

Peanutter

Cashewnøtter

Solsikkefrø

Andre frø og/eller nøtter du liker

En klype salt

Et godt dryss kanel

Litt kardemomme

Lønnesirup og/eller honning

Bland alt sammen, trykk ned flatt på stekeplate, dekket med bakepapir. Stek på 200 grader til det blir gyllent.

Om du skal bruke det til dryss over dessert, smaker det ekstra godt om du drysser over litt reven sjokolade, når du har tatt det ut av ovnen.

Minas granola
Minas granola

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese