Minas granola (en slags müsli) kan brukes til mye forskjellig, både med melk på og som dryss over yoghurt, iskrem eller andre desserter. Det er ikke satt noen mål på denne oppskriften, siden den er litt etter eget ønske og smak.
Mandler
Valnøtter
Chiafrø
Peanutter
Cashewnøtter
Solsikkefrø
Andre frø og/eller nøtter du liker
En klype salt
Et godt dryss kanel
Litt kardemomme
Lønnesirup og/eller honning
Bland alt sammen, trykk ned flatt på stekeplate, dekket med bakepapir. Stek på 200 grader til det blir gyllent.
Om du skal bruke det til dryss over dessert, smaker det ekstra godt om du drysser over litt reven sjokolade, når du har tatt det ut av ovnen.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.