Monacos kjøkken er et typisk middelhavskjøkken og har mye til felles med maten på den franske rivieraen, men de har også blitt påvirket av maten fra Norditalia.
- Aioligratinert hummer
- Biff- og baconsalat med balsamicodressing
- Bønneragu
- Carpaccio av tunfisk
- Dorade fra Sør-Europa
- Dorade med middelhavstilbehør
- Fersk tunfiskbiff
- Filopakket fiken med chèvre
- Gnocchi med kjøttsaus (ragu)
- Gratinerte krepsehaler
- Hjerteskjell
- Indrefilet med risotto og tomatsalat
- Kalv piccata
- Kaperssmør
- Kylling cacciatore
- Kyllinggryte med risoni
- Kyllinglår fylt med hvitløkskrem
- Limekylling
- Luftig olivenbrød
- Moules frites
- Olivenbrød med urter og soltørka tomater
- Omelett med tomater og oliven
- Ovnsbakt dorade
- Ovnsbakt laks med parmesan- og persilletopping
- Pasta med bacon
- Pasta med biff og tomat
- Pasta med fersk tunfisk
- Pasta med kylling og bacon i fløtesaus
- Pasta med kylling og kantareller i rosépeppersaus
- Pasta med mandelskjell
- Pasta med pepperrot- og blåskimmelsaus
- Pasta med salami og tomater
- Porchette med fløtegratinerte poteter
- Ravioli i tomatsaus
- Ravioli med soppfyll og salviesmør
- Risotto
- Rundstykker med oliven og soltørket tomat
- Snitsel med pommes noisettes og kaperssmør
- Soltørka tomat- og olivenbrød
- Spagetti med hjerteskjell
- Spagetti med hummer
- Spekefat med middelhavssmaker
- Tunfisk med rødvinssaus og råstekte poteter
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.