Monte Cristo Sandwich

Monte Cristo Sandwich er ostesmørbrød med skinke, dyppet i eggeblanding før steking. Monte Cristo Sandwichen ble opprinnelig servert i California og den passer både som frokost, lunsj og som kveldskos. Noen amerikanere topper faktisk denne retten med jordbærsyltetøy og et dryss melis. Denne oppskriften gir 2 sandwicher.

4 skiver lyst brød eller loff

2 egg

1/2 dl melk

1/8 ts muskatnøtt

1/8 ts salt

2 ss majones

Noen skiver sveitserost, eller annen ost etter smak og behag

2 ss dijonsennep

4 skiver kokt skinke

2 ss smør

 

Visp sammen egg, melk, muskat og salt i en bolle som er bred nok til å romme brødskivene.
Smør majones på 2 av brødskivene og sennep på de 2 andre. Legg deretter på ost og skinke på brødskive og legg dem sammen to og to. Dypp sandwichene i eggeblandingen, snu dem, så du får egg på begge sider.
Smelt 2 ss smør i en stor steke- eller grillpanne og stek smørbrødene gylne på begge sider.

Monte Cristo Sandwich
Monte Cristo Sandwich

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese