Når man blir 54

Jeg har i grunn ikke vært så opptatt av å feire bursdagen min de siste årene, men det slo meg at det burde man kanskje gjøre, så jeg klinte til med tidenes 54-årskake.

Bunnene ble 2 stk. nøtteterter, som er min barndoms kakefavoritt, dynket med alkohol og det hele. Oppskriften på den finner du her.

Når man blir 54
Når man blir 54

Kremen er laget av 1,5 store bokser med pisket fløte (ikke sukker), smakt til med sjokoladesaus og cream fix, for at den skulle holde seg bedre stiv.  Jeg la et tynt lag med krem på den nederste bunnen og deretter la jeg på dessertsnitter, som jeg hadde delt i to, på langs. Så la jeg på litt mer krem, før den øverste kakebunnen ble lagt på. Jeg har sprøytet kremen på kaka og pyntet med franske makroner med vanilje- sjokolade- og kaffesmak. I tillegg la jeg på sjokoladeegg og kakepynt fra Cacas. Tallene er stjerneskudd og skal si det så kult ut, når de ble tent ved bordet.

 

Så gjenstår det vel bare å synge: «Når man blir firrogfemti….»

Se kildebildet

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese