Omelett med spekeskinke, sopp og ost

Omelett med spekeskinke, sopp og ost passer ekstra godt som en lunsjrett og denne oppskriften er passe til 2 personer.

1 løk, finhakket

1 god neve, sopp i strimler

50 g spekeskinke, strimlet

3 egg

3 ss melk

Salt og pepper

50 g revet ost etter eget ønske

5-10 minitomater, delt i fire

Løken, soppen og spekeskinka brunes i litt smør i stekepanne. Pist sammen egg, melk, salt og pepper og hell over. Dryss over ost og minitomater og sett på lokk. La det kose seg over lav varme, til eggeblandingen stivner og osten har smeltet. Server med godt brød, f.eks. grytebrød, som du finner oppskrift på her.

Du finner flere oppskrifter på og med omelett HER.

Omelett med spekeskinke, sopp og ost
Omelett med spekeskinke, sopp og ost

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese