Omelett med tomater og oliven smaker godt til frokost, lunsj, som en kveldsrett eller som en del av et tapasbord. Den er rask å tilberede og smaker godt med
2 løk
2-3 rå poteter
4 egg
4 ss fløte
2 fedd hvitløk, finhakket
Salt og pepper
100 g revet ost
10 minitomater, delt i to
1/2 paprika i tynne strimler
2 ss sorte oliven i skiver
1 neve finhakket persille
Start med å skjære løk og rå poteter i tynne skiver. Stek det på svak varme i olivenolje, til potetene er gjennomstekte. Snu på blandingen av og til, så den ikke brenner seg.
Visp sammen egg, fløte (du kan bruke melk eller vann), hvitløk, salt og pepper og heller den over potetblandingen.
Sett på lokk og la det stå noen minutter for å stivne litt, før du strør over reven ost, paprika, oliven og tomater.
Sett på lokket igjen og lar det stå på svak varme til omeletten er stivnet og osten smeltet.
Dryss over persille rett før servering.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.