Omelett med ramsløkpølse er godt til frokost, men passer også bra til lunsj, kveldsmat, eller som en del av et tapasmåltid.
4 egg
4 ss fløte
2 vårløk i strimler
2 ramsløkpølser i terninger
1 rød paprika i terninger
½ ts pepper
1 ts salt
Reven ost (så mye du liker)
Visp sammen egg, fløte, salt og pepper. Stek ramsløkpølsa i litt smør. Hell eggeblandingen over. Løft forsiktig på det som har stivnet, så all væsken kommer i kontakt med pannen. Tilsett resten av ingrediensene, bland sammen og strø ost på toppen. Dekk med lokk til osten har smeltet. Server med godt brød.

Du finner flere spennende og varierte oppskrifter med egg her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.