Ørretrøre i mørdeigsformer er en super liten rett, som passer til koldtbord, tapas eller som en del av et festmåltid.
100 g røkt ørret, delt i små terninger
100 g kremost, romtemperert
1 lite glass rød rogn
3 ss rømme
2 ss sitronsaft
1 ts dijonsennep
1 eple i små terninger
3 ss gressløk, finhakket
2 ss dill, finhakket
Rør alt sammen og smak til med sitronsaft, sennep og nykvernet pepper.
Servering:
24 – 30 mini mørdeigsformer fra matbutikken (eller lag selv)
1 glass ørretrogn
Dill
Fordel ørretrøren i formene, legg på 1 ts ørretrøgn på hver og pynt med dill.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.