Pålegg er matprodukter som legges på en brødskive, et knekkebrød eller lignende. De vanligste påleggslagene i Norge er syltetøy, ost og kjøttpålegg. Det er morsomt å lage pålegg selv og her får du litt inspirasjon.
- Akevittsild
- Cabaret
- Eggerøre – eggehakk
- Eggesalat
- Hjemmelaget prim
- Hjemmelaget rekesalat
- Hjemmelaget rekesalat med sting
- Julegløggsild
- Karrisild
- Kyllingsalat
- Kyllingsalat med karri og ananas
- Kyllingsalat med karri og eksotisk frukt
- Leverpostei – paté
- Makaronisalat
- Makrell i tomat – hjemmelaget
- Oberstinnesild
- Oldebestas sild i det grønne
- Pepperrotsild
- Perfekt rekesalat til pølser og annen grillmat
- Pickles er mer enn sylteagurk
- Portvinssild
- Rekesalat med sting
- Sennepssild med grønne epler
- Sildesalat
- Skagenrøre
- Solbærsild
- Sylte
- Syltet laks
- Tabascosild
- Tacosild
- Thaisild
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.