Panert rødspette er godt, både på brødskiva som en lunsjrett og som middagsmat, med valgfrie poteter og grønnsaker. Panert rødspette er en rask og velsmakende rett, som også faller i smak hos de yngste.
600 g rødspettefilet
3 ss hvetemel
2 egg, sammenvispet
200 g panko eller knust loff
100 g smør
Om du bruker loff, kjører du den til fine smuler med hurtigmikser eller stavmikser.
Hell melet i én bolle, egget i en annen og panko eller loffesmuler i den tredje.
Krydre flyndrefiletene med salt og pepper og dypp dem først i mel på begge sider, før du rister av overskuddsmel. Vend deretter filetene i egg, tilbake i mel, tilbake i egg og tilslutt i panko/brødsmuler.
Stek fisken gyllen i frittyrolje og server med ønsket tilbehør, f.eks. kapers, sitronbåter eller skiver.

Du finner mange oppskrifter på tradisjonelle, spennende og velsmakende fiskeretter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.