Parmesanpoteter

Parmesanpoteter passer til mange slags retter av kylling, svin, okse og lam. De passer også godt som en del av et tapasmåltid.

Potetene deles i båter om de er store og i to om de er små og legges i en form som er smurt med rapsolje. Krydre med salt og pepper. Stek dem på 300 grader, til de begynner å få farge. Skru ned til 200 grader og riv over masse parmesan. Stek videre til parmesanen har fått farge og potetene er gjennombakt. Parmesanpoteter smaker så godt, at jeg pleier å lage større porsjon enn normalt, for gjestene har en tendens til å maule dem etter de egentlig er ferdige å spise.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese