Påskelammet

Påske og lam hører sammen. Hvorfor ikke prøve en eller flere av disse spennende variantene av påskelammet:

Begersvingenlam eller kampen om den grønne gørra:

 

Pinnekjøtt med kålrabistappe og en nydelig saus:

 

Lammelår fra Marokko:

 

Lammecaré med potet og løkstabler:

 

Lam i tortilla:

 


Indrefilet av lam med potetmos, betemiks og gremolata:

 

Lam sous vide med hasselbackpoteter og mammas deilige saus:

 

Lammeskank med rotgrønnsaker i ovnen:


Hjemmelaget lammekebab:

Du finner alle oppskriftene og mange til HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese