Pasta Alfredo med kylling er velsmakende og ikke minst enkelt å lage. Pasta Alfredo en av de enkleste italienske pastarettene og brukes ofte som forrett. Siden jeg har brukt kylling i tillegg, er den velegnet som hovedrett.
Kyllingen:
400 g kyllingfilet i strimler
Salt og pepper
Stek kyllingfiletene i olje, til de er gjennomstekte, men fortsatt saftige. Krydre dem med salt og pepper.
Pasta Alfredo:
3 dl nyrevet parmesan
125 g smør
Pasta til 4 pers.
Pepper etter smak
Basilikumblader og parmesan il servering
Kok pastaen al dente i en stor kjele med vann og salt.
Visp sammen halvparten av smøret, halvparten av parmesanosten og 5 ss varmt pastavann på middels varme, så blandingen blir kremaktig. Tilsett avrent pasta, og 5 ss til med varmt pastavann, kyllingen, resten av smøret og parmesanosten, bland forsiktig sammen på lav varme (i ca. 1 minutt) og server umiddelbart, dryss over parmesan, basilikum og nykvernet pepper.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.