Pasta med bacon

Pasta med bacon

Pasta med bacon og tomat er raskt å lage i tillegg til at det er velsmakende. Denne oppskriften kan også lages med andre typer kjøtt eller skalldyr og er passe til 4 personer.

1 løk

2 hvitløksfedd

200 g sprøstekt, tørrsaltet bacon, delt i biter

1 knust, tørket chili

6 ss olivenolje

1 dl hvitvin

1 ts oksefond

10 minitomater, delt i to

Salt og pepper

500 g spagetti

1 neve finhakket bladpersille

Parmesan

Finhakk løk, hvitløksfedd og chili og fres det i olivenolje. Tilsett hvitvin, fond og tomater og la det koke i noen minutter, til tomatene går litt i stykker. Rør inn bacon og persille rett før servering.

 

Pasta med bacon
Pasta med bacon

 

Kok pasta etter anvisning på pakken, hell av vannet og bland den med sausen i en stor bolle og sett hele bollen på bordet, så gjestene kan forsyne seg selv. Pynt med basilikumblader og server med parmesan, som gjestene kan rive over selv. Sett frem salt og pepper også.

Du finner mange spennende pastaretter her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

 

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese