Pasta med biff og tomat er raskt å lage i tillegg til at det er velsmakende og sunt. Denne oppskriften kan også lages med andre typer mørt kjøtt og er passe til 4 personer.
1 løk
2 hvitløksfedd
200 g biff av god kvalitet (om gjestene er veldig sultne, kan du doble mengden)
1 knust, tørket chili
6 ss olivenolje
1 dl hvitvin
1 ts oksefond
10 minitomater, delt i to
Salt og pepper
500 g spagetti
1 potte basilikum
Parmesan
Finhakk løk, hvitløksfedd og chili og fres det i olivenolje. Tilsett hvitvin, fond og tomater og la det koke i noen minutter, til tomatene går litt i stykker. Krydre biffen med salt og pepper og brun den et par minutter på hver side i smør. La den hvile i noen minutter, før du deler den i tynne skiver og rører den inn i tomatblandingen. Rør inn basilikum rett før servering.
Kok pasta etter anvisning på pakken, hell av vannet og bland den med sausen i en stor bolle og sett hele bollen på bordet, så gjestene kan forsyne seg selv. Pynt med basilikumblader og server med parmesan, som gjestene kan rive over selv. Sett frem salt og pepper også.
Du finner mange spennende pastaretter her.
Du kan også følge bloggen på Facebook.