Pasta med biff og tomat

Pasta med biff og tomat er raskt å lage i tillegg til at det er velsmakende og sunt. Denne oppskriften kan også lages med andre typer mørt kjøtt og er passe til 4 personer.

1 løk

2 hvitløksfedd

200 g biff av god kvalitet (om gjestene er veldig sultne, kan du doble mengden)

1 knust, tørket chili

6 ss olivenolje

1 dl hvitvin

1 ts oksefond

10 minitomater, delt i to

Salt og pepper

500 g spagetti

1 potte basilikum

Parmesan

Finhakk løk, hvitløksfedd og chili og fres det i olivenolje. Tilsett hvitvin, fond og tomater og la det koke i noen minutter, til tomatene går litt i stykker. Krydre biffen med salt og pepper og brun den et par minutter på hver side i smør. La den hvile i noen minutter, før du deler den i tynne skiver og rører den inn i tomatblandingen. Rør inn basilikum rett før servering.

Kok pasta etter anvisning på pakken, hell av vannet og bland den med sausen i en stor bolle og sett hele bollen på bordet, så gjestene kan forsyne seg selv. Pynt med basilikumblader og server med parmesan, som gjestene kan rive over selv. Sett frem salt og pepper også.

Pasta med biff og tomat
Pasta med biff og tomat

 

Du finner mange spennende pastaretter her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

 

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese