Pasta med gorgonzolasaus smaker så godt. Om du ikke er glad i blåskimmelost, bør du prøve denne likevel, for osten blir mer som et slags krydder. Denne oppskriften passer til 4 personer.
1 løk
1 pk sopp i skiver (f.eks. sjampinjong eller aroma)
¾ ltr. fløte
2 egg
1 ss kyllingfond
50 g parmesan
1 finhakket vårløk
50 g finhakket basilikum
100 g gorgonzola (eller mer om du vil ha mer ostesmak)
Finhakk løken og fres den i 1 ss smør. Finhakk soppen og fres den sammen med løken. Tilsett fløten, sammenpiskede egg, kyllingfond og osten. Kok opp og tilsett vårløk og basilikum.
Serveres med pasta etter eget ønske og et dryss med sprøstekt bacon.
Du finner flere oppskrifter på velsmakende pastaretter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.