Pasta med hjerteskjell og kreps er en variant av pasta vongole og smaker knallgodt. Oppskriften er til 4 personer.
1 kg hjerteskjell
8 kreps
1 løk
2 hvitløksfedd
1 knust, tørket chili
6 ss olivenolje
3 dl hvitvin
12 minitomater, delt i 4
Salt og pepper
500 g spagetti
1 bunt finhakket bladpersille
Parmesan
Skyll hjerteskjell i kaldt vann og kast de som er ødelagt eller ikke lukker seg.
Finhakk løk, hvitløksfedd og chili og fres det i olivenolje. Tilsett Tomater, hvitvin, skjellene og krepsen. Legg på lokk og la det dampe til skjellene åpner seg. Åpne lokket en gang underveis og rør før du setter på lokket igjen. Smak til kraften med salt og pepper.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.