Pasta med kalkun og tomater er nydelig restemat. Denne oppskriften kan også lages med kylling og er passe til 4 personer.
400 g kalkunrester
Litt olje til steking
1 finhakket løk
20 minitomater, delt i 2
2 finhakkede hvitløksfedd
1 ss kyllingfond
2 ss finhakket, soltørket tomat
2 ss oliven i skiver
Italiensk krydderblanding
Salt og pepper
1 neve bladpersille
Ev. litt parmesan
Blank løken i oljen før du tilsetter hvitløk, tomater, fond og krydder. La det kose jeg noen minutter, så tomatene går i oppløsning. Tilsett soltørka tomat, oliven og kjøtt og la det frese i noen minutter, før dy drysser over litt hakke bladpersille.
Server med ønsket pasta, kokt etter anvisning på pakka og kanskje litt revet eller høvlet parmesan.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.