Pasta med kalkun og tomater

Pasta med kalkun

Pasta med kalkun og tomater er nydelig restemat. Denne oppskriften kan også lages med kylling og er passe til 4 personer.

400 g kalkunrester

Litt olje til steking

1 finhakket løk

20 minitomater, delt i 2

2 finhakkede hvitløksfedd

1 ss kyllingfond

2 ss finhakket, soltørket tomat

2 ss oliven i skiver

Italiensk krydderblanding

Salt og pepper

1 neve bladpersille

Ev. litt parmesan

Blank løken i oljen før du tilsetter hvitløk, tomater, fond og krydder. La det kose jeg noen minutter, så tomatene går i oppløsning. Tilsett soltørka tomat, oliven og kjøtt og la det frese i noen minutter, før dy drysser over litt hakke bladpersille.

Server med ønsket pasta, kokt etter anvisning på pakka og kanskje litt revet eller høvlet parmesan.

Pasta med kalkun
Pasta med kalkun

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese