Pasta med krepsehaler er er lettvinn og god mat, som passer fint i en hektisk hverdag. Om du ikke får tak i krepsehaler, kan du bruke reker. Oppskriften er passe til 2 pers.
2 ss smør
1 løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 boks krepsehaler i lake, skylt og avsilt
1 ss hummerfond (ev. kyllingfond eller 1 buljongterning)
2 dl fløte
1 egg
½ pakke parmesan
½ chili, finhakket
1 neve bladpersille, finhakket
Salt og nykvernet pepper
Fres løk og hvitløk i smør. Tilsett fond, fløte, chili og et sammenpisket egg. La det koke til det tykner. Tilsett parmesan og smak til med salt og pepper. Rør inn pasta etter eget ønske, kreps og persille.
Kok pasta etter anvisning på pakken, hell av vannet, men spar ett par ss av vannet. Bland pasta og kokevann med sausen. Server pasta med krepsehaler, med ekstra parmesan og et dryss nykvernet pepper.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.