Pasta med kylling og bacon i fløtesaus er godt og i tillegg enkelt å lage. Jeg liker å bruke lårfilet av kylling, med det går fint å bruke brystfileten også.
2 ss olje
2 ss smør
600 g kylling i strimler
150 g bacon i terninger
1 løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1/2 pakke sjampinjong i skiver
1 ss kyllingfond ev. 1 buljongterning
4 dl fløte
1 egg
½ pakke parmesan
½ chili, finhakket
1 neve basilikum, finhakket + litt til pynt
Salt og nykvernet pepper
Fres kylling, bacon, løk, hvitløk og sjampinjong i en blanding av olje og smør. Tilsett fond, fløte, chili og et sammenpisket egg. La det koke til det tykner. Tilsett parmesan og smak til med salt og pepper. Rør inn pasta etter eget ønske og litt basilikum.
Server pasta med kylling og bacon i fløtesaus med basilikumblader, mer parmesan og et dryss nykvernet pepper.
Du finner flere spennende og varierte pastaoppskrifter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.