Lettvinn pastarett med kylling og pestosaus passer til ganen til de aller fleste. Vi lager den ofte etter en lang arbeidsdag, når vi vil ha maten raskt på bordet.
3 dl fløte
1 egg
1 dl hjemmelaget pesto (eller ferdiglaget)
Salt og pepper
4 kyllingfileter i terninger
100 g sopp i skiver
1 løk i strimler
1 pakke parmaskinke
Bland sammen fløte, egg, pesto, salt og pepper, i en kjele og la det koke noen minutter under omrøring.
Stek kyllingfileter i litt olje, sammen med sopp og løk.
Skinken legges utover bakepapir og stekes på 100 grader i ovnen til den blir sprø og knuses til små biter.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Ved servering blandes pasta, saus og kyllingblandingen. Strø over revet parmesan og knust spekeskinke og pynt med litt basilikum.
Du finner oppskrift på hjemmelaget pesto HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.