Pasta med laks og trøffel er lettvint og god etter en dag på jobben og er passe til 4 personer.
1 fedd finhakket hvitløk
1 pose frosne erter
600 g laks i terninger
4 vårløk
3 dl fløte
1 ss fiske- eller grønnsaksfond (ev. buljongterning)
Salt og pepper
1 glass syltet trøffel
Pasta etter eget ønske
Varm fløten og tilsett hvitløk. La det koke til sausen tykner litt. Tilsett laks og erter. La alt koke opp, tilsett vårløk og smak til med salt og pepper.
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Legg pastaen på tallerkenen, laksen med saus oppa og legg på skiver med trøffel. Kjapt og greit! Server gjerne med parmesan, som gjestene kan rive over selv.
Du finner flere spennende pastaretter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.