Pasta med pepperrot- og blåskimmelsaus

Pasta med pepperrot- og blåskimmelsaus smaker så nydelig. Om du ikke er glad i blåskimmelost, bør du prøve denne likevel. Osten blir som et slags krydder. Denne oppskriften passer til 4 personer.

1 løk

1 pk baconterninger

400 g kyllingfilet i terninger

1 pk sopp i skiver (f.eks. sjampinjong eller aroma)

¾ ltr. fløte

2 egg

1 ss finrevet pepperrot

1 ss kyllingfond

50 g parmesan

50 g finhakket bladpersille

100 g gorgonzola eller annen blåskimmelost (eller mer om du vil ha mer ostesmak)

Legg baconterningene i ildfast form og sett dem i ovnen på 200 grader, til den er fint brunet. Finhakk løken og fres den i 1 ss smør. Finhakk soppen og fres den sammen med løken. Tilsett fløten, sammenpiskede egg, kyllingfond, pepperrot og osten. Kok opp og tilsett persille.

Serveres med pasta etter eget ønske, kokt etter anvisning på pakken.

 

Pasta med pepperrot- og blåskimmelsaus
Pasta med pepperrot- og blåskimmelsaus

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese