Pasta med trøffel

Pasta med trøffel

Pasta med trøffel er en favoritt hos oss. Det er vanskelig å få tak i fersk trøffel i Norge, men Meny og sikkert flere andre forretninger har små glass med syltet trøffel.

Denne oppskriften kan også lages med andre typer kjøtt eller skalldyr og er passe til 4 personer.

1 løk

2 hvitløksfedd

1 knust, tørket chili

6 ss olivenolje

1 dl hvitvin

1 ts kylling- eller oksefond

Salt og pepper

500 g spagetti

1 glass trøffel i skiver

Litt trøffelolje

Ev. 1 neve finhakket bladpersille

Parmesan

Finhakk løk, hvitløksfedd og chili og fres det i olivenolje. Tilsett hvitvin og fond og la det koke i noen minutter, mens du koker pasta etter anvisning på pakken.
Rør inn pastaen, litt av kokevannet til pastaen, ønsket mengde trøffelolje (den gir mye smak) og ev. persille rett før servering.

Server alt i en stor bolle med trøffel på toppen og sett frem parmesan, som gjestene kan rive over selv. Sett frem salt og pepper også.

Pasta med trøffel
Pasta med trøffel

Du finner mange spennende pastaretter her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese