Pasta med trøffel og fløtesaus er en lettvint og god middags- eller lunsjrett. Du får kjøp trøffel i små glass i velassorterte matvarebutikker, som f.eks. Meny.
1 fedd finhakket hvitløk
1 finhakket løk
3 dl fløte
1 ss kyllingfond eller grønnsaksfond (ev. buljongterning)
1 neve fersk persille, finhakket
Salt og pepper
1 glass syltet trøffel
Pasta etter eget ønske
Reven parmesan
Fres løken blank i litt olje. Tilsett fløte, fond og hvitløk. La det koke til sausen tykner litt. Tilsett persille og smak til med salt og pepper.
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Bland pasta og saus og legg på skiver med trøffel. Riv over parmesan og server.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.