Peach Cobbler er en dessert fra USA, og en arv fra de britiske immigrantene på 1800-tallet.
10 halve fersken, hermetiserte
6 ss smør
Røren:
2,5 dl hvetemel
2,5 dl sukker
2 ts bakepulver
1/4 ts salt
2 dl melk
kvernet kanel
Legg smøret i en ildfast form på ca. 20 x 25 cm og sett den i ovnen mens den forvarmes, så smøret smelter, men ikke blir brunt.
Bland sammen mel, sukker, bakepulver og salt i en stor bolle. Rør inn melken, bare til den er blandet. Hell blandingen i pannen, over det smeltede smøret og jevn den til et jevnt lag.
Hell fersken inkl. litt av kraften over røren. Dryss rikelig med kanel over toppen.
Stek på 200 grader i ca. 40 minutter. Server Peach Cobbler lun, sammen med iskrem eller nypisket krem.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.