Pølse- og potetomelett smaker godt til frokost og lunsj, for både liten og stor, og er en fin måte å bruke rester på. Du kan bruke kokte poteter i stedet, men de trenger kun en rask bruning på begge sider i litt smør.
6 rå minipoteter i tynne skiver
1/2 pk aromasopp eller annen sopp du liker i skiver
4 egg
4 ss fløte (du kan bruke melk eller vann)
2 middagspølser eller 4 wienerpølser i skiver
1/2 purre i strimler
Salt og pepper
100 g revet parmesan
1 neve bladpersille, finhakket
Stek potetskivene på svak varme i smør, til de er gjennomstekte og har fått fin farge, før du tar dem ut og steker pølsene og soppen i samme smør. Hell tilbake potetene og fordel purren og pølsebitene over. Visp sammen egg, fløte, salt og pepper og heller den over potet- og soppblandingen.
Sett på lokk og lar det stå noen minutter for å stivne litt. Strø over parmesan, sett på lokket igjen og lar det stå på svak varme til omeletten er stivnet og osten smeltet. Pynt med friske bladpersille og server omeletten med godt brød.
![Pølse- og potetomelett](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1020384.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.