Pyttibiff

Pyttibiff

Pyttibiff er super restemat, om du har biff- og potetrester. Jeg har valgt å røre eggene inn i blandingen, men om du vil, kan du steke egg i en annen panne og legge på toppen. Denne oppskriften er passe til 4 personer.

2 løk strimler

8 mellomstore, kokte poteter

1 pk. aromasopp eller sjampinjong i skiver

500 g biffkjøtt i terninger

4 sammenpiskede egg

Salt og pepper

Stek løken i smør til den er gyllen, før du tilsetter rester av f.eks. sopp, poteter og grønnsaker og steker videre til alt har fått fin farge. Tilsett kjøttet og stek på lav varme til alt er gjennomvarmt. Rør inn sammenpisket egg, smak til med salt og pepper og dryss over litt urter.

Om du ønsker, kan du steke eggene for seg og servere pyttibiff med speilegg på toppen.

Server med ketsjup, sennep, eller min favoritt BBQ-saus.

 

Pyttibiff
Pyttibiff

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese