Quesadilla med biff

Quesadilla med biff er perfekt, om du har rester av helstekt indre- eller ytrefilet, entrecôte eller annet biffkjøtt. Du kan selvfølgelig steke biff til denne retten og ikke bruke rester. Quesadilla er fra Meksiko, men er vanlig sør i USA også.

500 g biff i små terninger

Tacokrydder, bruk pose, eller lag selv etter oppskrift, som du finner her

2 løk, finhakket

1-2 pk tortillas

1 glass syltet rødløk

1 glass tacosaus etter eget ønske

Revet ost etter eget ønske, gjerne vellagret og gjerne flere slag

Varm løk og kjøtt i litt olje i en stekepanne, krydre med litt tacokrydder. Legg tortillas på stekebrett, kledd med bakepapir med litt olivenolje og dryss på ost.

Legg på kjøttblanding, fordel litt tacosaus over og legg på litt rødløk.

Dryss over et nytt lag ost og legg på en tortilla.

Sett quesedillas langt ned i ovnen på 200 grader, til de får fin farge på undersiden, snu dem og stek videre til de har fin farge på begge sider og osten er smeltet. Om du heller vil, kan du steke dem i stekepannen.

Del quesedillas i 4 og kos dere

Quesadilla med biffrester
Quesadilla med biff

 

Du finner flere spennende oppskrifter fra Meksiko her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese