Ravioli med soppfyll og salviesmør tar litt tid å lage, men den smaker sååå nydelig.
Du finner oppskrift på pasta HER.
Fyll til raviolien:
1 rødløk, finhakket
1 løk, finhakket
1/2 pk skivet aromasopp, finhakket
1 cm hvitløk fra tube
1 pk ricotta
100 g sprøstekt bacon, knust
1 neve finhakket persille
1 neve finhakket salvie
1/2 ts pepper
1 ss reven parmesan
Legg baconskiver på bakepapir i ovnen på 200 grader, til de blir sprø. Knus dem med hendene.
Brun sopp og løk i en kjele. Tilsett resten av ingrediensene, kok opp og smak til med salt og pepper.
Legg fyllet med teskje med litt avstand på pastaen. Legg neste lag med pasta over og klem godt rundt hver fyll med hendene. Jeg har kjøpt et hjerte i Italia, som forsegler pastaen ekstra godt, men du kan gjerne bruke et kjøkkenglass til å trykke ut raviolien med.
Kokes i vann tilsatt god med salt i ca. 5 minutter, mens du lager salviesmøret.
Salviesmør:
100 g smør
3 ss finhakket salvie
Saften av en halvsitron
50 g pinjekjerner
salt og pepper
Rist pinjekjernene i 1 minutt i ei panne. Ta dem ut og legg dem til side. Brun smøret lett i panna. Ha i finhakket salvie, sitronsaft og pinjekjerner. Smak til med salt og pepper.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.