Rester med asiatisk vri

Rester med asiatisk vri kan lages med kjøttrester av alle slag. Jeg har brukt kalvesnitsel, men du kan bruke ribberester, kalkunrester eller de kjøttrestene du har tilgjengelig. Oppskriften er passe til 2 pers.

1 stor løk

200 g kjøttrester i terninger

Nøytral olje til steking

1/2 pk sjampinjong i skiver

1 ts ingefær, malt eller finhakket

1 ts thailandsk pork seasoning

1/2 ts tørket chili

2 fedd hvitløk, finhakket

1 ss ketjab manis

1 ts fish sauce

2 ts soyasaus

1 ts sesamolje

2 vårløk i strimler

1 paprika i strimler

2 never finhakket koriander

Fres løk og sopp i oljen. Tilsett kjøtt og krydder og fres videre i noen minutter. Hell i ketjab manis, fish sauce, soyasaus og sesamolje og la det koke i noen minutter, til kjøttet er varmt og sausen har tyknet litt. Tilsett vårløk og paprika og la det koke videre i ett minutt under omrøring. Dryss over koriander og rør inn nudler, kokt etter anvisning på pakken.

Rester med asiatisk vri
Rester med asiatisk vri

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese