Roastbiffbaguette med aromasopp

Roastbiffbaguette med aromasopp er en deilig lunsj- eller kveldsrett. Om du vil legge ekstra mye kjærlighet i det, kan du lage baguettene selv, men det blir nydelig med baguetter fra butikken også. Denne oppskriften er passe til 2 personer.

1 baguette, delt i to, både på tvers og på langs

200 g roastbiff

Noen skiver sylteagurk

1 liten rødløk

1 pk aromasopp i skiver

Litt smør til steking

1 fedd hvitløk, finhakket eller fra tube

Salt og pepper

1 tube remulade, ev. hjemmelaget tartarsaus

1 pose reven parmesan

Brun soppen i smøret, tilsett hvitløk, salt og pepper. Smør baguetten med remulade, legg på sylteagurk, roastbiff, sopp, rødløk og persille. Dryss over parmesan og server roastbiffbaguette, mens soppen er varm.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese