Roastbiffsalat

Roastbiffsalat er godt, sunt og mettende. Den passer godt, både som en lunsjrett og middagsrett, med godt brød til. Oppskriften er passe til 2 personer. Om du vil, kan du også bruke den som forrett, men da er den passe til 4 personer. Dressingen kan lages klar god tid i forveien, men salaten smaker best når den er nylaget. 

Dressing:

2 ss extra virgin olivenolje

2 ss soyasaus

1,5 dl risvineddik

3 ss flytende honning

1 finhakket rød chili

1 neve finhakket koriander

Salt and nykvernet pepper

Bland sammen alle ingrediensene og sett til side til salaten er klar.

Salaten:

1/2 – 1 salathode, jeg har brukt en ny type som heter Big Butter

1 pære i terninger

1/4 agurk i terninger

6 minitomater, delt i 2 eller 4, avhengig av størrelsen

1/2 paprika i stimler

3 reddiker i tynne skiver

200 g roastbiff

1/2 rødløk i tynne ringer

 

Skyll salaten og fordel bladene utover et fat. Legg på de øvrige ingrediensene, med roastbiff og rødløk på toppen. Hell dressingen over salaten og server gjerne med godt brød til. Du finner mange spennende varianter her.

 

Roastbiffsalat
Roastbiffsalat

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese