Salat til matjessild og spekesild

Salat til matjessild og spekesild smaker friskt og godt av de grønne eplene og kan brukes både som tilbehør til sild i lompe og til sild med poteter. Den passer også godt til røkt eller stekt fisk.

1 beger creme fraiche

1 pose majones

2 ss dijonsennep

1/2 sitron, kun saften

2 vårløk, finstrimlet

3 rause ss agurkmix

2 grønne epler, skrelt og delt i små terninger

1 bunt dill, finhakket

1 ts pepper

Alt blandes og settes kaldt til salaten skal brukes.

Salat til matjessild og spekesild
Salat til matjessild og spekesild

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese