Saltbakte poteter

Saltbakte poteter passer til middag eller som egen smårett på tapasbordet. Saltet gjør at fuktigheten bevares i potetene og gir et saftig resultat.

Denne oppskriften er passe til 4 personer

12 poteter

2 dl grovt salt

Ev. urter, jeg har brukt timian

Strø salt i bunnen på en ildfast form. Vask poteter og prikk dem med en gaffel. Legg dem i den ildfaste formen og strø salt over.

Stek saltbakte poteter midt i ovnen på 200 °C i ca. 40 minutter, eller til de er møre. Server dem til kjøtt- eller fiskeretter, eller til tapas eller meze.

Saltbakte poteter

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese