Sangria

Sangria

Sangria smaker godt som velkomstdrink og spesielt om du skal servere tapas, men det passer også godt med sangria som kosedrikke på varme sommerkvelder. Jeg har mange hyggelige minner fra sene kvelder i Spania, etter vi har spist middag og koser oss på terrassen med hvert vårt glass og en koselig prat før sengetid. Denne oppskriften er til ca. 6 personer, som velkomstdrikke.

1 liter spansk rødvin

1 dl spansk brandy

Frukt og bær etter eget ønske. Jeg har brukt eple, appelsin, jordbær, bringebær og blåbær

1 kanelstang

1/2 liter sitronbrus

Dag 1:

Bland rødvin, brandy og kanelstang. Sett kaldt over natten.

Vask og rens bærene og legg dem i fryseren.

Dag 2:

Skrell og kutt all frukten i terninger. Det er viktig å fjerne det hvite skallet på appelsinen, så den ikke gir bitter smak til sangriaen.

Legg frukt og bær i rødvinsblandingen, fyll på brusen og server sangria iskald.

Sangria
Sangria

 

Du finner flere sangriaoppskrifter, både med og uten alkohol her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese